Releases

Release Dato: 16. januar 2020
Pris: 729 DKK
Produktkode: CI9367-301

Tilbage i 1994 udgav Nike sin slip-on sko Air Moc, og nu kommer den unikke model i en ny og opdateret udgave. Det amerikanske brands datterselskab Nike ACG, som laver atletiske beklædningsgenstande og sportsudstyr til alle klimaer, har kombineret designelementer fra den originale model med moderne materialer for at skabe en elegant ny sneaker.

Nike ACG Air Moc 3 “Cargo Khaki”, som modellen hedder, er konstrueret af en vatteret ripstop-overdel med et asymmetrisk design. Vævningerne på den vatterede overdel, der er holdt i olivengrøn, danner et geometrisk mønster af små trekanter og afviger derved fra den originale model. Sneakerens snude er prydet af mesh og holdt i sort med et diskret olivengrønt swoosh-logo. Hælen er udstyret med et trekantet Nike ACG-logo, og både fortil og bagtil er tilføjet stropper, så skoen bliver lettere at tage af og på. 

Den dristige hvide mellemsål med små sorte prikker består af en kombination af Solarsoft og gummi og tilføjer komfort og holdbarhed til den unikke model.

Nike ACG Air Moc 3 “Cargo Khaki” udkommer den 16. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.