Releases

Release Dato: 31. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: FU6684

Adidas og Kanye West er klar til at lancere tredje udgave af deres eftertragtede Yeezy Boost 700 V2-model. Denne gang kommer den i en helt nedtonet, sort udgave med det særprægede navn, ”Vanta”, der refererer til det mørkeste materiale på jorden.

Navnet er ganske passende, for den nye sneaker har et kulsort farve, der strækker sig fra den indrammede Boost-sål til den panellerede overdel i mesh, læder og ruskind. Eneste kontrast er at finde, når lykket slukkes og skoen lyser op takket være skinnende 3M-reflekser.

”Vanta” er som tredje udgave af Yeezy Boost 700 V2, der også er udkommet i ”Static” og ”Geode”. Den nye udgivelse kan gå hen og blive én af de mest eftertragtede Yeezy Boost 700’s til dato takket være dens simple, all-black design, der plejer at være populært.

Yeezy Boost 700 V2 ”Vanta” udkommer i begrænset antal og hos udvalgte forhandlere den 31. maj – og igen hos adidas den 6. juni 2019. Find direkte link til forhandlere og raffles nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for updates.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 6/6 – 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.