Releases

Release Dato: 27. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: FV3255

2019 har ind til videre været det travleste år for samarbejdet mellem Kanye West og adidas, der har lanceret den ene nye Yeezy efter den anden. Det nyeste skud på stammen er Yeezy Boost 350V2 ”Reflective Antlia”.

Modellen kommer som en del af den nyeste ”region exclusive pack” fra adidas og ’Ye og er således eksklusiv for Europa. Den kommer sammen med ”Antlia non-reflective”, der har samme gule farve, men betragtes som et særligt release grundet dens ekstra skærpede eksklusivitet.

Som navnet antyder, adskiller ”Antlia Reflective” sig fra sin makker ved at have et øvre prydet med 3M, hvilket gør, at den skinner i mørket ved belysning. Derudover udemærker modellen sig ved ikke at have non heel-tab ved hælen – en detalje vi ikke har set siden den oprindelige udgivelse af Yeezy Boost 350 V2 ”Beluga”.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 ”Antlia Reflective” udkommer hos udvalgte butikker d. 27. juni. Her skal du sidde klar, hvis du vil sikre dig et par.

Find direkte link til forhandlere og raffles nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Yeezy-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.