Skip to main content

New Balance

Release: kl.10:00

StockX

Tilgængelig nu

Farfetch

Tilgængelig nu

KLEKT

Tilgængelig nu

New Balance 1000 SL Silver Metallic (M1000SL) lander med stil den 24. april 2024, båret på en bølge af retrofuturisme, klar til at skinne i New Balance’s butikker til en pris af 1.299 DKK. Denne udgivelse er en hyldest til New Balance’s rige arv inden for løb og mode, pakket ind i et avantgarde-design, der fanger øjet.

Med et dristigt udtryk der oser af 90’ernes nostalgi, kombinerer New Balance 1000 SL Silver Metallic de klassiske linjer fra fortiden med et futuristisk twist. Den skinnende sølvmetallic overdel kontrasteres smukt af den cremede mellemsål, hvilket skaber en dynamisk visuel effekt, som både er iøjnefaldende og sofistikeret.

Komforten kompromitteres ikke for stilen; denne model er udstyret med New Balance’s signatur ABZORB-dæmpning, der sikrer, at hver skridt føles som at gå på skyer, mens den robuste gummiydersål lover langvarig holdbarhed og pålideligt greb.

Det markante ‘N’ logo står ud i en dristig guldfarve, hvilket giver et luksuriøst touch til det allerede slående design. Denne sneaker er ikke kun designet til at vende hoveder, men også for at tilbyde kompromisløs støtte med sin strukturerede hælkappe og den polstrede tunge og krave.

Denne udgave af New Balance 1000 SL Silver Metallic er mere end en sneaker – det er et statement, en samtalestarter, en glimt af fremtiden genskabt med ærbødighed for fortiden. Sæt et alarm for den 24. april, og vær klar til at gøre et statement med hvert skridt, når du går ud i dine New Balance, til en pris af 1.299 DKK hos New Balance.

I vores Release Kalender kan du finde andre kommende releases fra alle de største sneaker brands, holde dig opdateret på direkte links til skoene hos forhandlerne, raffles samt eventuelle ændringer for udgivelsen. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook, Instagram og Tik Tok, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

Sneaker detaljer

Release dato: 24. april 2024
Pris: 1.299 DKK
Brand: New Balance
Modelnummer: M1000SL

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike Shox R4 Metallic Silver

Jonas HansenJonas Hansen24. april 2024