Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Artikel sponsoreret af: Size?

Den blev spået til at være Boost’ arvtager. Men adidas’ revolutionerende 4D-sål viste sig at rumme noget helt andet. Noget, der hverken kan eller skal sammenlignes med tidligere teknologier.

Med udviklingen af Boost-teknologien revolutionerede de måden, hvorpå man hidtil havde tænkt løbesko. Og siden de første modeller med den banebrydende sål ramte hylderne tilbage i 2013, er det kun gået én vej for den tyske sportsgigant, og det er fremad! I dag kan man nærmest ikke sige adidas uden også at sige Boost, og den populære sko findes i dag i et hav af forskellige farver og fortolkninger.

En potentiel arvtager

Seks år er gået, siden Boost fandt vej til adidas’ skosåler, og det er måske også grunden til, at brandet sidste år mente, at det var tid til at præsentere den næste store satsning, nemlig 4D-teknologien.

Allerede inden release var der enorm hype omkring den nye 4D-sål, der blev udviklet i samarbejde med tech-firmaet Carbon. Ved hjælp af en banebrydende 4D-printningsteknologi blev sålen udstyret med en kompleks netstruktur, der blev udformet ved hjælp af ilt, lys og flydende resin.

Både før og under lanceringen blev den nye 4D-sål af mange sammenholdt med Boost-sålen, og sneakerheads verden over forudså, at den nye sålteknologi ville blive Boost’ arvtager.

Helt sin egen – og stadig tilgængelig

Ikke desto mindre er der sket noget andet. Boost er ikke blevet vippet af pinden, som flere havde spået. Den er stadig elsket af både løbere og sneakerheads verden over, og det vil den formentlig blive ved med i mange år endnu.

I stedet er der sket det, at 4D-teknologien har formået at vriste sig fri fra sin forgænger og bevist, at den på mange måder er helt sin egen. En game-changer, som ikke tåler sammenligning.

Se for eksempel den futuristiske adidas ZX4000 4D, der med sin Primeknit-overdel med ruskindspaneler og kontrastfarvede stikninger svøber sig om foden og giver uovertruffen komfort. Tilsat den digitalprintede mellemsål med det revolutionerende udtryk og den imponerende returenergi, har du en innovativ statementsneaker, der med garanti vil blive mødt af mange misundelige blikke.

adidas ZX4000 4D kan købes hos Size, som har den på lager i forskellige farver. Men skynd dig! Hypen har nemlig langt fra lagt sig endnu.

Find flere futuristiske sneakers hos Size?

Hvis adidas ZX4000 4D ikke falder i din smag, kan du med garanti finde et andet spændende par hos Size?, som lige nu har over 900 sneakers til herrer og mere end 600 forskellige par sneakers til kvinder. Deres sortiment opdateres flere gange ugentligt, så det anbefales at kigge forbi webshoppen løbende for at se deres nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.