Releases

Release Dato: 31. august 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: FU8403

Højdepunktet i adidas Consortiums nye ZX ”30 Years of Torsion Pack”, der fejrer den funktionelle Torsion-teknologis 30-års jubilæum”, udkommer den 31. august i form af en original udgave af ZX 9000.

ZX 9000 var én af de første sko, der var udstyret med Torsion-teknologi i sålen og er stadig den dag i dag én af de mest højtyndede silhuetter i ZX-serien. Med sit ”retro runner look” udstråler den klassisk adidas design-DNA, og det kommer i den grad til udtryk på denne OG-inspirerede colorway.

Skoen kombinerer en super frisk ”Hydra”-blå med gule og røde nuancer på super tiltalende vis. Som ekstra detaljer kommer skoen med en særlig indersål og ekstra ’lace locks’ med ”30 Years of Torsion” branding.

Adidas Consortium ZX 9000 ”30 Years of Torsion Pack” udkommer den 31. august hos udvalgte Consortium-forhandlere. Find direkte links til dem nedenfor, og hold øje med vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram for flere nyheder omkring releases, rygter og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.