Releases
ZX 9000 sølv

Release Dato: 12. september 2020
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: FX9966
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Concepts har længe været kendt for deres mange forskellige sneaker collabs med brands som Nike, New Balance og adidas. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at tøj- og sneakerbutikken, Concepts, vender tilbage til tyske adidas, hvor de nu forsøger sig på en af adidas’ mest populære serier i år, nemlig ZX-serien. Skoen får navnet Concepts x adidas ZX 9000 Boston Marathon.

Selvom det nye collab omhandler den klassiske ZX-serie, har man valgt, at forsøge sig med en ZX 9000, der ikke har fået den helt store omtale i år, sammenlignet med andre modeller i serie. Skoen tager inspiration fra og hylder en af verdens mest ikoniske maraton, Boston Marathon, der har eksisteret siden 1897. Skoen overdel er lavet i et sølvfarvet tekstil, der imiterer de varmetæpper man giver til løberne under maratonet, så de kan holde sig varme og undgå kramper. Dertil er er på skoens overdel også brugt Bostons officielle farver, som er rød, to nuancer af blå, en mørk og en lysere, og hvid. Farverne bruges på skoens tre ikoniske striber, hvor der bruges den lysere blå, rød og hvid. Den mørkeblå bruges på skoens heel cage og sammen med den røde farve på skoens hvide ydersål.

Dertil er der også lavet en række mindre detaljer forskellige steder på skoen. Den tykke stribe på skoens inderside er ikke ensfarvet her, men derimod en hvid striber med mørkeblå kanter og røde syninger, der fortsætter skoens flotte trefarvede design. Derudover har man også beholdt adidas-logoet på tungen på skoens højre fod, men på venstre har man valgt at bruge Concepts logo.

Den nye Concepts x adidas ZX 9000 Boston Marathon udkommer den. 12. september på adidas’ egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med detter og mange andre releases ved, at holde øje med Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.