Releases

Release Dato: 17. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: FW6092
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I 50 år har adidas Superstar været et ikon og en af de mest genkendelige sneakers, og det skal selvfølgelig fejres med manér. Derfor har vi allerede set en lang række forskellige releases, hvor det seneste store release bliver samarbejdet med Jonah Hill. Vi har dog også set silhuetten overført til andre modeller, og det er igen hvad vi kan se frem til, med den nye adidas ZX 8000 Superstar.

Hvis man søger efter oprindelige billeder af en adidas Superstar fra 1970, så vil de fleste modeller selvfølgelig have en mere gullig sål. Følelsen af vintage og nostalgi er også hvad adidas prøver at bringe tilbage med det nye release, hvor midtersålen har fået en gullig farve, til at efterligne de ældste modeller. Den genkendelige tå er også blevet farvet beige, så den fremstår som en brugt, gammel model. Dertil er der på resten af skoen brugt hvidt læder, ligesom på en Superstar-modellen, og de tre sorte striber, skoens heel tab og tungelogoet, er malet sorte, ligesom man gjorde på de helt oprindelige colorways.

Temaet med at skoen skal fremstå brugt og så oprindeligt som muligt, afspejler sig også i en række mindre, men alligevel iøjnefaldende detaljer. Man har nemlig valgt at gøre sådan, at skoen fremstår beskidt, ved at lave en masse pletter på det hvide læder og på skoens syninger.

adidas ZX 8000 Superstar er uden tvivl en flot hyldest til den oprindelige version fra 1970, og at den fremstår beat, giver den bare en hel del mere charme. Den nye colorway releaser den 17. juli hos adidas selv og hos en række forhandlere. Hvis du vil vide mere om skoen, eller andre kommende releases, så kan du følge med på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt de nyeste rygter, nyheder og bedste tilbud med dig.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.