Releases

Release Dato: 28. marts 2020
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: FU7308
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Foråret har ramt os, og de varme dage rykker nærmere. Det markerer flere brands ved at lancere nye modeller i lyse sommerfarver. Det er også tilfældet hos adidas, hvor deres ZX 8000-model er blevet iklædt pastellyserøde farver som et symbol på, at kirsebærtræerne springer ud. Modellen har fået navnet adidas ZX 8000 Vapour Pink, og allusionen til de smukke kirsebærtræer er en hyldest til det gode venskab, som Japan og Tyskland har haft i mange år. Faktisk forærede Japan i 1990 9000 kirsebærtræer til Tyskland, som blev stillet op i Berlin, og som hvert forår kan nydes, når de springer ud.

Tilbage til skoen, som er konstrueret af nylon, læder og ruskind, hvilket skaber et behageligt miljø for dine fødder. En pastellyserød farve pryder overdelen og er et klart symbol på kirsebærtræets blade. Røde detaljer findes ved det tyske brands tre striber på siden og ved den perforerede form ved hælen.

På den højre sko er der nederst i snøresystemet tilføjet en rød detalje, hvorpå der står ”BERLIN”, mens der på venstre sko står ”TOKYO”, som symboliserer det føromtalte venskab mellem Tyskland og Japan. Mellemsålen er holdt i beige og udstyret med Torsion-teknologi, som giver ekstra stabilitet og støtte.

adidas ZX 8000 Pink udkommer den 28. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.