Releases

Release Dato: 24. august 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: FU8404

Tredje udgivelse fra adidas Consortiums ”30 years of Torsion” Pack, der fejrer Torsion-teknologiens 30-års jubilæum med fire unikke relanceringer fra ZX-linjen, bliver snart realiseret.

Denne gang er det ZX 7000, der vender tilbage i en retro colorway. Modellen udkom oprindeligt i 1989 og var én af de første sko med Torsion i sålen. Den blev skabt til at imødekomme én af datidens løberes største udfordringer, pronation, med mere afbalanceret support og stabilitet og var blandt de førende modeller på markedet.

I dag er ZX 7000 for længst blevet overhalet af nyere, mere innovative løbesko, men Torsion-teknologien hænger ved (og er blandt andet at finde i sko som Ultra Boost). Det samme gør sig gældende for ZX 7000’s design, der gennem tiden har ramt bredt og appelleret til alle lige fra engelske hooligans til amerikanske modeller.

Se frem til, at adidas ZX 7000 ”30 Years of Torsion” udkommer hos udvalgte forhandlere den 24. August. De to første ZX-udgivelser fra projektet blev udsolgt rekordhurtigt, så vent ikke for længe, hvis du vil have fat i et par.

Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder. Husk desuden at følge os på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.