Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Se de første billeder af den nye adidas ZX 4D, som er på vej med en kulsort Futurecraft-sål.

Lige siden sin debut i 1989 har adidas’ ZX-linje stået for innovation og performance – linjens første udgivelser debuterede blandt andet mærkets Torsion-teknologi, som siden da har været i nogle af mærkets førende performance-modeller, herunder Ultra Boost. Derfor var det et perfekt match, da adidas tilbage i 2018 udgav en ny ZX-model med brandets super innovative 4D-teknologi, ZX 4000 4D. Nu er adidas klar med en opdateret ZX 4D-model, og i samme anledning er de klar til at løfte sløret for den første, officielle 4D-sål i sort.

Nedtonet, sort design

Adidas ZX 4D “Triple Black”, der endnu ikke har en officiel release-dato, har et fuldstændig nedtonet, sort design – fra den særprægede, førnævnte sål til den slanke overdel. Den består af en tynd mesh-konstruktion med overlays ved snørebåndene, og snuden inspireret af de originale ZX-runners fra 80’erne og 90’erne med paneler i mesh, læder og ruskind. Disse er desuden klædt i 3M, så skoen reflekterer under belysning som den eneste spinkle kontrast til det sorte design.

Vi holder dig opdateret

Adidas ZX 4D “Triple Black” er endnu ikke bekræftet af adidas, men vi forventer et release i løbet af de kommende måneder. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.