Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 8. december 2018
Pris: 999 DKK
Produktkode: D97734

For fans af adidas’ retro udgivelser er dette en af de største nyheder fra det tyske sportsbrand i år. Den 8. december 2018 vender den altid efterspurgte adidas Consortium ZX 4000 tilbage i sin “OG“ colorway.

Et hurtigt øjekast på silhuetten, og man er ikke i tvivl om, at det er en retro udgivelse. Med sin overdel bestående af førsteklasses ruskind og mesh, de ikoniske designtræk, samt det næsten obskure fokus på detaljer, emmer langt væk af 90’ernes stortid, hvor udtryk som ”Athleisure“ og ”Chunky” ikke var noget, som man trak på skuldrene af.

Farvepaletten på skoen udstråler også 90’er æstetik. Her finder man blandt andet paneler af blåt mesh og net, som grænser op til gråt ruskind. Dertil kommer en off-white mellemsål med lyseblå EVA indsatser.

Langt de fleste “OG“-udgivelser fra adidas kommer i et begrænset antal, og det samme kommer til at gøre sig gældende med adidas Consortium ZX 4000 OG. Så hvis man gerne vil sikre sig et par til samlingen, skal man sørge for at sidde klar ved nedenstående forhandlere den 8. december 2018.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NORSE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Norse Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.