Releases

Release Dato: 30. oktober 2019
Pris: 2.299 DKK
Produktkode: EF9625

Det nyeste og meste innovative medlem af adidas’ ZX-serie er på vej i endnu en retro-inspireret ”I WANT, I CAN”-udgave. ZX 4000 4D kommer denne gang med en mere nedtonet, sort look, der lader budskabet og den futuristiske 4D-sål tale sit eget sprog.

”I want, I can” var det oprindelige slogan bag adidas’ lancering af den nu ikoniske ZX-linje, som huser nogle af brandets mest yndede modeller – blandt andre ZX 8000 og ZX Flux. Det tyske mærke har længe mestret at forene fortid og fremtid til at skabe det bedste til nutiden, og nu vender ét af deres gamle budskaber tilbage i genialt samspil med mærkets mest avancerede teknologi.

Sneakeren har et enormt tiltalende design og er med sit høje komfort niveau et oplagt bud på din næste livsstils-sneaker.

Lyder det som noget for dig? Adidas ZX 4000 4D ”I WANT I CAN BLACK” udkommer den 30. oktober hos adidas og udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.