Releases

Release Dato: 21. juni 2019
Pris: 2.299 DKK
Produktkode: BD7927

Designholdet hos adidas er efterhånden blevet specialister i at forene fortidens æstetik med futuristisk teknologi, og ingen silhuet er et bedre eksempel end ZX 4000 4D, som nu udgives i en ny skarp colorway.

Adidas ZX 4000 4D ”Grey/Yellow” kommer med en overdel udarbejdet i grå og sort Primeknit med en base af mesh og et overlay af ruskindspaneler i både gul, rød og hvid. Hertil kommer et rødt læder ZX 4000 4D label forrest på sneakerens snøresystem.

Ligesom dens forgænger, ZX 4000 4D ”Carbon”, så består mellemsålen af den velkendte Futurecraft 4D-teknologi, der har cementeret sig, som en af de mest komfortable såler på markedet lige nu.

Adidas ZX 4000 4D ”Grey/Yellow” releaser i et meget begrænset antal den 21. juni. Se forhandlerne nedenfor og tjek vores Release Kalender for flere kommende udgivelser. Husk ligeledes at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi altid sørger for at holde dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 22/6 – 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.