Releases

Release Dato: 6. april 2019
Pris: 2.799 DKK
Produktkode: BD7865

Adidas er klar med næste udgave af deres prominente ZX 4000 4D-model – en moderniseret Futurecraft-version af den første model fra ZX 1000-serien.

Denne gang har adidas skiftet den farverige overdel ud med en mere nedtonet og elegant én af slagsen i ”Black Carbon”. Overdelen består imidlertid stadig af en en Primeknit-konstruktion som base med mesh- og ruskindspaneler, samt syninger og læder-detaljer – og er i øvrigt inspireret af den originale ZX 4000.

Desuden består ZX 4000 4D naturligvis stadig af den kendetegnende Futurecraft 4D-sål, der er udarbejdet i samarbejde med tech-firmaet Carbon ved hjælp af en splinterny 3D-printningsteknologi. Teknologien giver sålen en kompleks struktur, et banebrydende komfort-niveau og ikke mindst et unik udtryk, der gør dens pris på 2799 kr. lidt nemmere at sluge.

Se frem til, at adidas ZX 4000 4D ”Black Carbon” udkommer i meget begrænset antal den 6. april. Find oversigt over aktuelle forhandlere med direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.