Releases

Release Dato: 25. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: BD7931

Adidas’ ZX-linje er længe blevet spået et stort år 2019 med en lang række spændede nye udgivelser og relanceringer. Indtil videre har de udgivet den splinternye ZX 10.000, som er fløjet af hylderne, og en Futurecraft-version af den klassiske ZX 4000-model (som selv fik et retro release i samme ombæring). Nu er det tyske brand klar med en ny colorway af ZX 4000 4D ved navn ”Black Onix”.

Adidas ZX 4000 4D ”Black Onix” har same Futurecraft-tooling som sin forgænger, men en fornyet overdel klædt i en mere skarp farvesammensætning af sort, grå, grøn og rød. Farverne harmonerer godt med den futuristiske, grønne Futurecraft-sål men bibeholder samtidig det retro-præg, som de forskellige mesh- og ruskindspaneler i forvejen bidrager med.

ZX 4000 4D var, til trods for sin forholdsvist høje pris, enormt eftertragtet ved det første release, og alt tyder på, at det samme kommer til at gøre sig gældende ved den nye ”Black Onix”.

Den udkommer hos udvalgte forhandlere den 25. maj 2019. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NORSE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Norse Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.