Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Bestående af fire efterspurgte relanceringer fra ZX-serien.

Her i 2019 markerer adidas 30-året for én af deres mest skelsættende sneaker-teknologier gennem tiden – Torsion.  Det har de indtil videre gjort ved blandt andet at udgive den højtyndede nye ZX 10.000 C-model, og nu fortsætter det tyske brand med den nye ”ZX Thousands Pack”.

Ikoniske modeller

”ZX Thousands Pack” rummer fire opdaterede udgaver af nogle af adidas mest ikoniske modeller fra deres højtyndende ZX-serie: ZX 5000, ZX 6000, ZX 7000 og ZX 9000.

Alle fire modeller udkom oprindeligt i 1989, hvor de som de første sko var udstyret med Torsion-teknologien – en lille ”bro” af plastik mellem forfoden og bagfoden, der siden har været at finde i utallige adidas-sneakers, blandt andre Ultra Boost.

I WANT, I CAN

De fire sko blev lanceret med sloganet ”I WANT, I CAN” og imødekom hver deres særlige behov blandt løbere. ZX 5000 C (for ”Cushion”) var målrettet de mellemlange distancer og løbere med en neutral løbestil, mens ZX 6000 S (for ”Support”) var henvendt de længere distancer med ekstra god stabilitet.

Den anden support-model, ZX 9000 var derimod særligt skabt til løbere med pronations-problemer, og det samme gjaldt ZX 7000 G (for ”Guidance”), der også var god til længere distancer.

Tilbage efter 30 år

30 år efter det oprindelige release vender alle fire sko nu tilbage i originale udgaver, og selvom de på et performance-plan er blevet overhalet for længst, har de æstetisk og kulturelt lige så stor betydning som nogensinde før.

ZX-linjen har altid været et flagskib hos adidas, og blandt samlere er de oprindelige ZX 000-modeller nogle af brandets mest efterspurgte – særligt i deres 80’er- og 90’er-farvekombinationer, som nu bliver aktualiseret i ”ZX Thousands Pack”.

Udkommer i august

Højdepunktet blandt de fire er uden tvivl ZX 9000, der i sin turkis-grønne og røde udgave med 3M-detaljer ved hælen er én af de mest efterspurgte i ZX-familien. Den udkommer 31. august. Heldigvis behøver du ikke vente helt lige så lang tid på de tre øvrige lanceringer – ZX 5000 lander den 10. august, mens ZX 6000 lander den 17. august og ZX 7000 lander den 24. august.

Besøg vores Release Kalender for flere adidas-nyheder, og tjek de mange nye udgaver af brandets Ozweego-model der også kommer i august.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]
Billeder fra 43Einhalb

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.