Releases

Release Dato: 1. august 2020
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: FZ3561
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Adidas’ historiske ZX-linje, der har affødt nogle af brandets mest populære modeller gennem tiden, herunder ZX 8000 og ZX Flux, er i år blevet en model rigere: adidas ZX 2K 4D.

Modellen fortsætter ZX-linjens tradition for fokus på sublim performance kombineret med et livsstilsvenligt udtryk med adidas’ førende sålteknologi, FutureCraft 4D – en helt særlig teknologi, der har gjort det muligt for adidas at 3D-printe den optimale sål på baggrund af ekstensiv dataindsamling fra tusindvis af løbere. Det har de, på ZX 2K 4D, kombineret med en slank og moderne overdel, der bibeholder ZX-linjens præg med intelligent og optimal panelering. 

Adidas ZX 2K 4D er allerede blevet udgivet i en håndfuld forskellige colorways, men den skarpeste til dato er først lige rundt om hjørnet. Den nye “Triple Black” version er super stealthy og harmonerer perfekt med modellens dynamiske udtryk. Det kommer særligt til udtryk på sålen, hvis tredimensionelle design virkelig får lov at træde frem i en sort version. Samtidig er den enormt praktisk og nem at holde ren, hvilket gør skoen oplagt som hverdagssko, du kan bruge til alt. 

Adidas ZX 2K 4D “Triple Black” udkommer hos adidas d. 1. august. Er du mere til et par ZX 2K 4D med flere farver, kan du allerede nu finde dem hos adidas, eller tjekke vores Release Kalender for andre sommernyheder fra det populære tyske mærke.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.