Releases

Release Dato: 21. marts 2020
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: FV3323
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Vi har allerede tidligere i år set release af den klassiske ZX 10.000 C, som må siges at være cremen af adidas’ ZX-serie. Det følger adidas nu op med en ny colorway, som er domineret af forskellige nuancer af gul.

Farverne på den nye adidas ZX 10.000 C Yellow er selvfølgelig gule, som navnet antyder. Skoens gule farver er dog ikke særlig kraftige, men derimod mere afdæmpet, hvilket giver skoen et mere afslappet udseende. Materialerne der er anvendt på skoen er mesh, som ses på skoens tå, tunge og lining, ruskind, som må sige at dække resten af skoen.

Overordnet set, så giver den afdæmpede gule farve skoen et mere vintage look, samtidig med at den trækker den klassiske model fra 80’erne, ind i 90’erne farverige modeverden. Som en lille detalje, så har adidas pyntet skoens indersål med tekniske tegninger af skoen, som symboliserer skoens ”tabte fremtid”.

adidas ZX 10.000 C Yellow udkommer den 21. marts. på adidas’ egen hjemmeside og hos en række forhandlere i ind- og udlandet. Hvis du ønsker at holde dig opdateret på andre kommende releases, de nyeste rygter eller bedste tilbud, så kan du følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi hjælper dig med netop det. Du kan også følge med på vores Release Kalender, som vi holder opdateret med alle de nyeste releases og hvor du kan finde dem.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NORSE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Norse Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.