Releases

Release Dato: 12. september 2020
Pris: 2.249 DKK
Produktkode: AO4568-102
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den har skubbet til barrierer, slået alle rekorder og sågar været udsat for rygter om, at den med sin avancerede teknologi giver professionelle sportsfolk en urimelig fordel. Hvorom alting er, så står Nikes ZoomX Vaporfly NEXT% som en af de mest overbevisende løbesilhutter i nyere tid, og nu kommer den i en splinterny colorway.

På samme måde som ”Valerian Blue”, der udkom tidligere på året, er også ”White Hyper Jade” udstyret med en overdel med et transparent gittermønster. En detalje, der giver indtryk af højhastighed, og som samtidig efterlader skoen med et let design.

Den hvide overdel, der er lavet af specialudviklet vævet mesh, og som giver en sikker, behagelig pasform, gør dog ”White Hyper Jade” mere stilren i udtrykket i forgængeren. Det betyder imidlertid ikke, at designet er kedeligt. Tjek bare de overdimensionerede neonfarvede Swoosh-logoer i henholdsvis pinkorange og blågrøn, der på elegant vis er med til at understrege det futuristiske look.

Til dét, der har givet skoen så meget opmærksomhed: sålen. Igen har man valgt at gøre den mere diskret end tidligere og udstyret den med en flot lys mintgrøn farve, der passer perfekt til overdelens på én gang stilfulde og futuristiske æstetik.

Nike ZoomX-skummet i sålen leverer Nike Runnings hidtil største energiudbytte og sikrer ovenikøbet en revolutionerende stødabsorbering. I kombination med den lette overdel er der tale om en sko med enestående komfort, hvor man ikke er gået på kompromis med udseendet.

Drømmer du om at slå alle hastighedsrekorder, eller vil du bare gerne gå sensommeren knivskarpt i møde, så hold øje, når Nike ZoomX Vaporfly NEXT White Hyper Jade udkommer den 12. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.