Releases

Release Dato: 28. februar 2019
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: BQ8800-003

Forgængeren til Nikes populære Air Zoom Spiridon-silhuet vender snart tilbage i en kompromisløs ”Black/Volt”-udgave.

Kalenderen siger 2019, men inden for sneakers kunne den lige så godt sige 1999. De bastante såler og panellerede overdele er super populære og stadig den vigtigste tendens. Det har indtil videre givet anledning til en række kærkomne 90’er-comebacks, og nu er det tid til endnu et.

Denne gang er det den første model, der var udstyret med Nikes ’Zoom Air’-teknologi, Air Zoom Alpha, der vender tilbage. Modellen var at finde på vores liste fra sidste år over de seks sneakers, vi aller helst så få et comeback, og nu er det ønske gået i opfyldelse.

Air Zoom Alpha har samme lækre sål som Air Zoom Spiridon, men en endnu mere retro-æstetisk overdel med et panelleret design, mini-Swoosh på siden og selvfølgelig iøjnefaldende 90’er-farver.

Se frem til, at Nike Air Zoom Alpha ”Black/Volt” udkommer d. 28. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.