Releases

Release Dato: 28. februar 2019
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: BQ8800-400

Løbeklassikeren Air Zoom Alpha vender tilbage med det samme nostalgiske udseende og den samme behagelige følelse som originalen.

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og hvis du mangler en sneaker, der kan gå til stort set alt, så er du kommet til det rette sted. Nike Air Zoom Alpha “Binary Blue“ har et underspillet dad-sneaker-udtryk, som bliver understøttet af den hvide og blå colorway samt det orange Swoosh-logo på sidestykket. Air Zoom Alpha var den første sneaker, der var udstyret med Nikes sidenhen berømte Zoom Air-teknologi, da den blev lanceret tilbage i 1996. Den opdaterede 2019-version kommer derfor naturligvis også med den behagelige Zoom Air-teknologi i sålen, som holder dine skridt lette og bløde.

Nike Air Zoom Alpha “Binary Blue“ releaser den 28. februar, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og udgivelser fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til AFEW Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.