Releases

Release Dato: 10. januar 2019
Pris: €90
Produktkode: AO0269-101

2018 var året for chunky sneakers, og trenden fortsætter i 2019. Nike releaser nemlig snart en sort/hvid udgave af den iøjnefaldende Zoom 2K-silhuet.

Nike Zoom 2K er en sporty sneaker, der emmer af start 00’erne. Silhuetten er udstyret med en tyk, robust mellemsål, som indeholder Nikes innovative Zoom-teknologi for optimal komfort og stødabsorbering. Ovenpå hviler en retrofuturistisk mesh og læder-overdel, der matcher sålen perfekt. Zoom 2K har et yderst aktuelt udseende, og den sort/hvide udgave kan passe ind i enhver garderobe.

Nike Zoom 2K kommer med flere spændende detaljer, inklusiv et krom ”Zm AIR” logo på hælen og ZOOM-branding langs snørebåndet. Vi anbefaler, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du vil have hænderne i den eftertragtede Zoom 2K.

Nike Zoom 2K “White/Black“ releaser den 10. januar, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.