Converse
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Yung Lean, Bladee og Converse er aktuelle med et nyt sneaker-samarbejde.

Efter at have udgivet en særlig udgave af One Star sidste år er Yung Lean og Converse igen aktuelle i et nyt sneaker-samarbejde – denne gang dedikeret til den svenske rappers gruppe, Sad Boys.

Design

Samarbejdet har igen taget udgangspunkt i One Star-modellen – én af Converse mest ikoniske silhuetter. Denne gang er den klædt i en metallisk-lignende overdel med stjerne-logo i sølv, hvid ’toebox’ og orange detaljer, der også har fundet vej til sålen, som er holdt i hvid. Under bunden står der skrevet ”SAD BOYS” med graffitilignende tekst på den ene sko, mens der under den anden er det gængse SAD BOYS-logo.

Release-info

Sad Boys x Converse One Star er planlagt til at release den 28. august på sadboysgear.com og igen den 29. august på hos en håndfuld forhandlere – herunder som raffle hos svenske Sneakersnstuff.

Tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder, og glem ikke at følge os på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.