Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Til trods for at silhuetten endnu ikke har haft release i 2018, så spår mange, at den bliver adidas’ helt store succes i år.

Efter adskillige år domineret af slanke, sporty og strømlinede sneakers så som Ultra Boost og NMD, så er den chunky YUNG-1 model et friskt pust til adidas sortiment. Der har været meget snak omkring release datoerne for modellen, og de første silhuetter skulle ifølge rygterne være sat til at release i juni. Men desværre er du nødt til at væbne dig med lidt tålmodighed, da denne adidas YUNG-1 “Cloud White“ efter sigende først releaser i september 2018. Men ikke desto mindre tager vi et nærmere kig på den her.

Inspiration fra arkivet

adidas YUNG-1 er en helt ny silhuet, der har hentet inspiration i adidas’ omfattende arkiv af retro-sneakers. Med en overdel af mesh og ruskinds-overlays samt en volumniøs sål har den det typiske runner-udtryk, som blandt andet er at finde på adidas’ gamle EQT-modeller. Men her slutter det ikke. Mange af vores følgere har også påpeget, at modellen har mange ligheder med YEEZY Wave Runner 700 og YEEZY 500 Desert Rat, hvilket man ikke helt kan komme uden om.

Overlays på overlays

Denne udgave af adidas YUNG-1 kommer med en overdel bestående af gråmeleret ruskind, hvortil man har tilføjet både hvide og off-white mesh overlays til overdelen. Det hvide tema fortsætter ned på mellem- og ydersålen, som ligeledes er prydet i hvid og off-white. Den geniale sammensætning af de afdæmpede farver gør adidas YUNG-1 “Cloud White“ til en absolut favorit i vores øjne, når vi holder den op i mod de YUNG-1 silhuetter, som ligeledes releaser i løbet af 2018.

Hvor kan jeg købe adidas YUNG-1?

Som sagt, så må du desværre væbne dig med en anelse tålmodighed, hvis du gerne vil have fat i adidas YUNG-1 “Cloud White“, da den først releaser i løbet af september 2018. Men kan du ikke vente, så skulle flere YUNG-1 modeller release henover sommeren.

Hold øje med updates omkring release datoer i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook, Instagram og Youtube for nyheder omkring releases og restocks.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.