Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 1. november 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ0902

Endnu en adidas YUNG-1 på vej – denne gang er den efterspurgte model blevet klædt i alpine farver, der passer perfekt til de kommende vintermåneder. Læs al release-info her.

Adidas’ introduktion af BOOST-teknologien har været én af de største succeshistorier inden for sneakers i dette årtusind. Men intet varer for evigt – heller ikke interessen for Boost. Så hvad har adidas gjort for at bevare momentum og fortsætte på den hype-bølge, som teknologien har startet det tyske mærke?

De har gjort to ting: de har kigget frem ad og udviklet en splinterny teknologi, der er endnu mere moderne og avanceret end Boost, nemlig 4D. Men endnu vigtigere så har de også valgt at kigge bagud og ladet sig inspirere af nogle af deres mest klassiske retro-designs.

Ét af de bedste eksempler på dette er YUNG-1 – en kompromisløs model der blev lanceret tidligere på året med inspiration fra 90’ernes Falcon Dorf-silhuet.

YUNG-1 har været en enorm succes til trods for, at den aldrig har set skyggen af hverken Boost eller Primeknit. På YUNG-1 får det tyske mærkes klassiske design-DNA lov at tale sit eget autentiske sprog, og det har vist sig at være en god opskrift, som adidas efterfølgende også har brugt på andre nye modeller så som Falcon og Continental.

Snart udkommer YUNG-1 i endnu en udgave, og igen er den klædt i farver der emmer af retro-adidas. Grå og blå nuancer strækker sig overdelens, mens mellemsålen er klædt i hvid og en forsigtig pastel blå/grøn. Dette er rundt af med en sort ydersål. Farverne giver et iskoldt udtryk, der er som skabt til efterårs- og vintermånederne i Danmark.

Vil du have fingrene i én af de varmeste modeller fra adidas lige nu i en iskold version, så vær klar, når YUNG-1 ”Alpine” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 1. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.