Releases
Yeezy Quantum

Release Dato: 5. september 2020
Pris: 1.999 DKK
Produktkode: Q46473
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Yeezys store sats inden for basketball-sneakers udkommer nu i en colorway, som blev præsenteret første gang til All Star weekenden tilbage i februar. Adidas Yeezy QNTM Quantum er navnet på sneakeren, som Kanye West gratis uddelte til folk i Chicagos gader under All Star Weekend. Nu, flere måneder efter, kan du være heldig at få fingrene i et par.

Sneakeren kommer med en overdel konstrueret af mesh i to grå nuancer, som danner et bølgende udseende. Skaftet er lavet af neopren og er holdt i sort, ligesom pløsen og snørebåndene også forekommer i sort. Andre detaljer ved skoen er en et cremefarvet ruskindspanel på snuden og et hælpanel, som er delt op i en sort og en grå farve, der lyser i mørke.

I underdelen findes en halvgennemsigtig ydersål, som bliver hvidere og hvidere, jo mere den nærmer sig overdelen. Adidas Yeezy QNTM Quantum bliver udgivet i størrelser, som går helt fra spædbørn til voksne, så du kan have matchende sko med dit barn.

Adidas Yeezy QNTM Quantum udkommer den 5. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.