Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Tjek den vilde ”Breezy” Lebron 15, der netop har set dagens lys. 

Kanye West samarbejder ikke længere med Nike, men det betyder tilsyneladende ikke, at mærket er stoppet helt med at designe Yeezy-inspirerede sneakers. Forleden blev Lebron James nemlig spottet i en helt særlig, og hidtil uset udgave af hans signatur-sneaker, Lebron 15 inspireret af Air Yeezy ”Net”.

Eftertragtet model

Nike Air Yeezy 1 Net var én af de første sko Kanye West designede med Nike og er i dag én af mærkets mest eftertragtede sneakers.

Skoen har et karakteristiske design med et ’tan’-farvet øvre med tværgående strop, pink foring, hvid sål og lysegrøn ydersål. Samme detaljer og farvekombination er tilsyneladende overført til Lebron 15, og resultatet er overraskende vellykket.

One-of-one

Indtil videre er der ingen nærmere info om den Air Yeezy-inspirerede Lebron 15, men alt tyder på, at det er en one-of-one, der aldrig får officielt release.

Leder du efter et par nye sneakers til sommer? Tjek vores Release Kalender for de seneste nyheder og følg os desuden på Facebook for de bedste tilbud.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.