Adidas
Yeezy day releases
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Det er efterhånden en tradition for de store sneakerbrands, at udvalgte silhuetter eller produktlinjer har deres egen mærkedag. Det gælder ligeledes for Yeezy brandet, hvis mærkedag, “YEEZY DAY 2022”, løber af stablen den 3. august 2022.

Fejringen af “Yeezy Day” har fundet sted de sidste par år, og hvert år har det været et kæmpe tilløbsstykke, når adidas og Yeezy har bragt nogle af de mest populære silhuetter tilbage. Det samme gør sig gældende i år, hvor lineuppet er stjernespækket fra ende til anden.

Ikke kun restocks

Men på selve dagen er det ikke kun gengangere, som vi får at se. Flere rygter siger, at adidas og Yeezy har en række sneakers med, som aldrig før har været udgivet. Men hvilke der er tale om, ønsker de ikke at løfte sløret for. De fleste spekulationer er dog gået på, hvorvidt den ultra hypede Yeezy Boost 350 “Turtle Dove”, samt Wave Runneren, vender tilbage.

Løber over en hel dag

​​Det forventes, at Yeezy Day 2022 forløber ligesom de foregående år, hvor de forskellige releases og restockes er blevet udgivet time for time hos adidas. I år ser det ud til, at det meste kommer til at ske i adidas CONFIRMED appen og muligvis på Yeezy landingssiden hos adidas. Så sørg for løbende at holde øje med begge steder, hvis du vil have chancen for at fingrene i de populære udgivelser.


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.