Rygte

Release Dato: 2019
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: FV9922

Adidas’ og Kanye Wests efterspurgte Yeezy Boost 700-model er på vej i en tiltrækkende ny udgave – ”Magnet”. Få al info her.

”Magnet”, som er det nyeste skud på stammen af Yeezy Boost 700-modeller, understreger endnu engang Kanye Wests fornemmelse for farver og evne til at sammensætte dem på nye måder. Skoen kombinerer nemlig en overdel i grå og brune nuancer med en hvid sål med orange kontrast og en gum-ydersål, og resultatet er enormt tiltalende.

Den nye colorway, som første gang blev lækket af @theyeezymafia, har allerede mødt stor interesse, og noget tyder på, at ”Magnet” ikke bliver let at få fingrene i.

Yeezy Boost 700 ”Magnet” har endnu ikke en bekræftet release dato. Men det forventes, at de udkommer i begrænset antal hos udvalgte forhandlere inden udgangen af 2019. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge os på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.