Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Efter en pause på snart et år, vender den originale Yeezy Boost 700 endelig tilbage. 

Én af de mest vellykkede sneaker-modeller fra Kanye Wests adidas-samarbejde, Yeezy Boost 700, vender tilbage i en ny, farverig colorway. Den nye “Sun”-udgave blev oprindeligt teaset på et billede fra Yeezys design-studier tilbage i august, men nu er det kommet frem, at skoen får et officielt release i starten af næste år. 

Mockup: @hypetobs

Minder om den originale Wave Runner

Yeezy Boost 700 “Sun” minder faktisk en smule om den oprindelige “Wave Runner”-udgave med blå paneler ved skoens toebox, sorte kontraster og coral-farvede detaljer på sålen. De grå paneler og den hvide sål er dog udskiftet med med gule og orange nuancer inspireret af solen, hvilket gør skoen endnu mere farverig end sin forgænger.

Ligget på is siden 2019

Yeezy Boost 700 er én af de mest populære adidas Yeezys, og den er udkommet i adskillige colorways. Skoen har dog ligget på is siden slutningen af 2019 til fordel for nyere udgaver af silhuetten – herunder Yeezy 700 V3- og Yeezy Boost 700 MNVN-modellerne.

Udkommer næste år

Yeezy Boost 700 “Sun” er endnu ikke bekræftet af adidas, men efter sigende udkommer den i starten af 2021. Vi holder dig naturligvis opdateret i vores Release Kalender, hvor du kan finde et overblik over alle de kommende sneaker-releases. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.