Releases

Release Dato: 24./25.  juli 2020
Pris: 1.799 / 1.999 DKK
Produktkode: FX9847 Q47306
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Kanye Wests samarbejde med adidas har uden tvivl været med til at dele vandene, for sneakerelskere verden over. En ting alle dog kan blive enige om er, at de mange forskellige designs og colorways er noget helt unikt, og det bedste eksempel herpå, er uden tvivl den specielle 380’er, der nu kan se frem til en helt ny Blue Oat colorway.

Den nye adidas Yeezy Boost 380 ”Blue Oat” er oppe blandt de mest unikke colorways fra Yeezy-brandet, hvor en kombination af blå, orange og brune farver giver skoen et utroligt iøjnefaldende udseende. 

Som vi allerede kender skoens strømlinede design, så er overdelen på den nye colorway farvet i et camouflagemønster bestående af en orange og en brun farve. Dertil er det midterste del af skoens overdel farvet i en kraftigt blå farve, der står i stor kontrast til resten af skoen nedtonede farver, men alligevel skaber et flot samspil med resten af skoen. 

Den markante og store ydersål, er farvet i samme brune farve, som er brugt på skoens overdel, samt at den som alle de andre Yeezy-modeller, er fyldt med adidas utroligt komfortable Boost-materiale. Som en sidste detalje, så er skoens også blevet pyntet med et par sandfarvede snørebånd, der passer godt sammen med resten af skoens farver.

adidas Yeezy Boost 380 Blue Oat udkommer i den normale version den 25. juli, samt en “Reflective” udgave den 24. juli på adidas’ egen hjemmeside, samt hos en række forhandlere. Som det altid er gældende, når der udkommer en ny Yeezy-model, eller colorway, så handler det både om at være hurtig og heldig, hvis du vil have fingrene i den nye 380 ”Blue Oat”. Du kan øge dine chancer ved at holde dig opdateret på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt alle de nye rygter, nyheder og bedste tilbud ffra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS (REFLECTIVE)
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas

ADIDAS (NON-REFLECTIVE)
Tidspunkt: App raffle

Deltag her

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Allike

SOLEBOX
Tidspunkt: 08:00

Gå til Solebox

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.