Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Adidas og Kanye West holder tempoet ind i 2021 med ny version af den uofficielle efterfølger til Yeezy Boost 350 V2.

Efter at være udkommet i en række – efter vores mening – tvivlsomme udgaver, ser det ud til, at Yeezy Boost 380-modellen fra adidas og Kanye West, endelig træder i karakter og atter nærmer sig det udtryk, der oprindeligt gjorde den populær. Duoen har nemlig skabt en ny udgave, der minder om den eftertragtede, originale “Alien” colorway – denne gang klædt i lidt flere farver og masser af 3M-reflekser. 

Design

Den nye Yeezy Boost 380 “Alien Blue” Reflective har desuden samme glitch-mønster på overdelen som sin forgænger og en mønstret, semi-gennemsigtig sål, der afslører den hvide BOOST-teknologi indenunder, og giver endnu mere farvespil. Derudover er modellen selvfølgelig udstyret med den velkendt stribe og åndehuller på siden, og det nye snørebåndssystem, som gør dem endnu nemmere at tage hurtigt af og på (men som også kan udskiftes med normale reb-snørebånd).

Release

Der er endnu ingen forlydender om, hvornår den nye Yeezy Boost 380 “Alien Blue” udkommer, men hold øje med vores Facebook-side og vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret. Her finder du desuden info om andre af de varmeste sneaker-nyheder lige nu. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.