Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Du får en ny chance for at få fingrene i den populære sneaker på årets største shoppeday.

Indtil juni i år var der flere, der mente, at Yeezy-hypen var død, men den teori blev for alvor aflivet med lanceringen af enormt eftertragtede Yeezy Boost 350 V2 ”Black”.

Udsolgt på ingen tid

Skoen, der udkom 7. juni, blev udsolgt på ingen tid og efterfølgende solgt videre til uforskammede beløb. Var du blandt de mange skuffede fans, der måtte acceptere et ”L”, kan du nu ånde lettet op – for den 29. november får du chancen igen.

Størrelser til hele familien

Ifølge Yeezy Mafia har adidas og Kanye West nemlig planer om at restocke Yeezy Boost 350 V2 ”Black” på årets Black Friday, og det bliver i størrelser til hele familien.

Vi samler alle forhandlere

Der er endnu ingen info om, hvor stort restocket bliver, og hvilke forhandlere der kommer til at sælge Yeezy Boost 350 V2 ”Black” – men hold øje med vores Release Kalender hvor vi løbende samler alle forhandlere og direkte forhandlerlinks.

Bedste tilbud på Black Friday

Husk desuden, at vi finder alle de bedste tilbud på Black Friday og deler dem via vores Facebook og Instagram – sørg for at følge os.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.