Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Yeezy Season fortsætter med de nye ”Antlia”, ”Lundmark” og ”Synth”.

Flagskibet i adidas’ og Kanye Wests sneaker-samarbejde, Yeezy Boost 350 V2, suser videre på den bølge af popularitet, der har båret den sidens dens oprindelige debut i september 2016. Efter at været udkommet i flere udgaver end hvad der kan tælles på to hænder, og efter at være rygtet i to nye udgaver, ”Glow” og ”Triple Black”, er yderligere tre udgaver nu dukket op.

Velkendte designs

De tre udgaver – ”Antlia”, ”Lundmark” og ”Synth” – har alle et velkendt udtryk bestående af et tonet, sandfarvet design, der strækker sig fra sålen til overdelen og med en gennemsigtig stribe langs siden. De lægger sig alle tre tæt op af tidligere Yeezy Boost 350 V2-udgivelser, så som ”Sesame”, “Static” og ”Butter”, men heldigvis med et tilpas nyt ’touch’. Eksempelvis har “Lundmark” ingen hælstrop, hvilket ikke er set siden den originale Yeezy Boost 350 V2 “Beluga”.

Udkommer snart

Der er endnu ingen info om, hvornår de tre nye Yeezy Boost 350 V2 udkommer og i hvor begrænset antal, men det forventes at være inden sommersæsonens udgang. Hold øje med vores hjemmeside, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.