Releases
Yeezy 700 Safflower

Release Dato: 14. november 2020
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: G54853
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det er snart et år siden, at Yeezy udgav sin første version af adidas Yeezy 700 V3. Skoen er sidenhen blevet yderst populær, og den er blevet revet væk fra hylderne. Nu er brandet så endnu engang klar med en ny colorway, som forventes at blive udsolgt hurtigt. Denne gang er det med en colorway, som kombinerer neutrale toner med mere sprudlende farver. 

adidas Yeezy 700 V3 “Safflower” er navnet på sneakeren, som er opkaldt efter saflor-blomsten, der måske er bedre kendt som farvetidslen. Blomstens gule farve er at finde på skoens striber på inder- og yderside, som er konstrueret af Primeknit. Modellens kendetegnende TPU-bur, som lægger sig oven på Primeknit-materialet, danner forskellige ovale former og fremstår i hvid. Derudover indeholder TPU-buret også en teknologi, som gør, at den lyser i mørke. Pløsen, foringen og snørebåndene optræder som vanligt i sort og danner en strømpelignende form, der gør skoen ekstra behagelig. 

Denne Yeezy-model skiller sig lidt ud fra de andre Yeezy-modeller, da den ikke har en mellemsål bestående af Boost-materiale. Men der er ikke slækket på komforten, der nu i stedet består af EVA-skum, som ved denne version er skjult bag en sandfarvet gummisål. 

adidas Yeezy 700 V3 “Safflower” udkommer den 14. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.