Releases
Yeezy 700 Movement blue

Release Dato: 7. juni 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: GZ3079
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Ved første øjekast ser det ud til, at 2021 bliver et stort år for Kanye West og hans Yeezy-brand, der for nyligt offentliggjorde et stærkt lineup med ”gamle” colorways, der blandt andet tæller den ikoniske Wave Runner og en række reflektive Yeezy Boost 350 V2. I blandt det store restock af populære colorways ligger også den eftertragtede orange colorway af den populære 700 MNVN, der udkom i starten af 2020. Netop denne model udkommer nu i en ny colorway, der ligesom den orange, vil skabe stor opmærksomhed omkring sig selv.

Der er selvfølgelig tale om den nye Bright Cyan colorway, der ligesom andre 700-modeller har fået en mere farverig behandling end mange af de andre modeller, Kanye West og adidas har skabt siden lanceringen af deres første sneaker i 2015. I modsætning til de neutrale og jordlige farver, er der blevet leget meget med skoens designs, hvorfor vi har set en masse vilde farver, og den nyeste colorway er ingen undtagelse. Skoens overdel er nemlig farvet lyseblå, hvilket står i skarp kontrast til skoens markante, sorte sål. Som altid, så fungerer sammensætningen af farver alligevel rigtig godt, hvorfor der igen er tale om en succes fra adidas og Kanye.

Med sin lyseblå farve er den adidas Yeezy Boost 700 MNVN Bright Cyan uden tvivl en sko der passer helt perfekt til den forestående sommer. Den nye colorway udkommer den 7. juni på adidass’ Confirmed-app og hos en række udvalgte forhandlere. Allerede nu er skoen meget eftertragtet, hvorfor du skal være heldig, hvis du vil have fingrene i et par. Du kan øge dine chancer ved at finde de mange raffles på vores Release Kalender, hvor du også kan holde dig opdateret omkring det store restock af klassiske Yeezys, vi kan se frem til i år. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig alle de seneste rygter og nyheder fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.