Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Én af tidens mest populære Yeezy-modeller udkommer snart i sin fjerde udgave: ”Kyanite”.

Kanye West har for længst indfriet sit løfte om at gøre Yeezys tilfængelige for ”alle”, men der er stadig enkelte silhuetter, som det kan være en kamp at få fat i herhjemme. Én af dem er Yeezy 700 V3 – den tredje officielle udgave af Yeezy 700. Skoen har et super moderne design med en elegant sål og en tiltalende overdel af knit og EVA-paneler, hvilket har gjort den en ægte fanfavorit. Samtidig har adidas og Kanye holdt udgivelserne i meget begrænsede antal, hvilket til sammen har gjort Yeezy 700 V3 én af de mest eftertragtede Yeezy-modeller pt. Heldigvis melder der sig snart en ny mulighed for at få fat i et par – der går nemlig rygter om, at en ny ”Kyanite” colorway udkommer i starten af næste år.

Inspireret af et mineral

Yeezy 700 V3 ”Kyanite” har samme design sine tre forgængere, og dens farvepalet afviger heller ikke synderligt. Med hvide og blå nuancer inspireret af mineralet, kyanit og en sort pløs minder skoen om en hybrid mellem den originale ”Azael” udgave og den nylige ”Arzareth” colorway. Den nye ”Kyanite” er således også kendetegnet ved at have et mere balanceret udtryk end de to forgængere med større harmoni mellem farve og simplicitet, hvilket også gør, at vi forudser, at skoen bliver super eftertragtet.

Release-info

Adidas har endnu ikke bekræftet den nye Yeezy 700 V3 ”Kyanite”, men ifølge rygterne skulle de udkomme i starten af næste år hos adidas og udvalgte forhandlere med Yeezy-konto. Mens du venter kan du finde flere Yeezy-nyheder i vores Release Kalender.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.