Releases

Release Dato: 11. april 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Vi blev først introduceret til den specielle Yeezy Boost 700 tilbage i 2017. Siden hen har adidas og Yeezy lanceret flere forskellige colorways og opdaterede versioner af skoen, og nu kan vi så se frem til en ny colorway af det seneste skud på stammen, adidas Yeezy Boost 700 V3 Alvah.

Farverne på den nye colorway er egentlig meget simple, sort og grå. Det kan ofte være svært at gøre det helt forkert med den kombination, men de kan derimod ende med at virke lidt kedelige. Dette er dog ikke tilfældet med den nye adidas Yeezy Boost 700 V3 Alvah, hvor skoens unikke design med gummipaneler og mønstre i stoffet, giver skoen et unikt og spændende udseende. 

Overordnet set, så er skoen helt sort. Mønstret i skoen tekstil på overdelen er farvet i grå, og bliver derfor tydelige i den helt sorte sko. Derudover er gummipanelerne på skoens sider lavet i et selvlysende materiale. En lille ekstra detalje på skoen, er ydersålen. Her er der lavet 10 små huller, der viser er klar gul farve, som står i skarp kontrast til resten af skoens design.

Som det kan forventes af Kanye West, så er der altid et ekstra kreativt og unikt element ved hans designs. På den nye colorway er det kontrasten mellem skoens sorte farve og dens navn, hvor navnet Alvah refererer til et stadie af ekstrem glæde, mens den sorte farver refererer til det modsatte.

Den nye adidas Yeezy Boost 700 V3 Alvah udkommer den 11. april på adidas egen hjemmeside. Det forventes at skoen vil blive udsolgt, så det handler om at være hurtig og heldig. Hvis du ønsker mere specifik viden om releasetidspunktet, eller bare holde dig opdateret med andre kommende releases, så tjek vores Release Kalender. Du kan også hoppe over på Facebook og Instagram, og følge Sneakerworld, hvor vi vil holde dig opdateret med det nyeste rygter, tilbud og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas

SOLEBOX
Tidspunkt: 08:00

Gå til Solebox

STOCKX
Tidspunkt: Tilgængelig nu

Gå til StockX

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.