Yeezy
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Den efterspurgte model ser for alvor ud til at være på vej tilbage.

Én af de mest karismatiske silhuetter i adidas’ og Kanye Wests Yeezy-katalog, Yeezy 500, er på vej i to nye udgaver. I hvert fald hvis man skal tro de famøse ’leak-eksperter’ fra @theyeezymafia, der har lækket billeder af begge sko.

”Bone White” og ”Stone”

De to modeller har efter sigende produktnavnene, ”Bone White” og ”Stone”. Mens rygterne om ”Stone” er fuldstændig dugfriske, opstod rygterne om ”Bone White” allerede sidst i juni. De nye billeder afslører imidlertid, at skoen har et noget anderledes udseende end først antaget. Gum-ydersålen er nemlig udskiftet med en helt lys ydersål, der matcher skoens øvre og sikrer et udseende i stil med den originale Yeezy 500 ”Blush”.

Yeezy 500 “Stone”
Den typiske Yeezy-palette

Yeezy 500 ”Stone” har øjensynligt et lignende udtryk men med en lidt mørkere farve. Den understreger, at Kanye West ikke har tænkt sig at bevæge sig alt for langt væk fra den orignale design-tanke bag Yeezy 500: et ensfarvet, tonet design med farver fra den typiske Yeezy-palette.

Yeezy 500 “Bone White”
Release-info

Der er endnu ingen officiel info om, hvornår de to nye udgaver af Yeezy 500 udkommer, men ”Bone White” forventes at udkomme i løbet af de kommende uger, mens ”Stone” er planlagt til engang i efteråret.

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.