Adidas
Skrevet af: Joakim Løper // Instagram
Billeder: Yankeekicks

Kanye West er notorisk kendt for at skubbe grænserne, hvilket vi allerede så i hans tidlige dage med hans Nike-udgivelser, men det er hans tid med adidas, der har cementeret ham som en af de mest kreative mennesker i modeverdenen.

Med tiden er det blevet til langt over 100 releases, men konstant formår man alligevel at løfte niveauet og skubbe grænserne for, hvad man troede var muligt inde for sneakerdesigns. Det seneste skud på stammen har været Yeezys 450’er, der udkom i en ’Cloud White’ colorway, og modellen vender nu tilbage i den nye ’Dark Slate’ colorway.

Yeezy 450 så for første gang dagens lys i foråret 2020, hvor skoen var en del af Kanye West og Yeezy-brandets ’Season 8’ i forbindelse med modeugen Paris, hvor Kanye blev spottet i skoen på vej ind til hans ’Sunday Service’, hvor den dengang nye kollektion blev fremvist. Skoen delte hurtigt vandene, da skoens meget unikke design i faldt lige godt i alles smag. Ikke desto mindre blev skoen udsolgt med det samme, og har været med til at give ny energi til Yeezy-brandet, der ellers så ud til snart at løbe tør for idéer. Sneakeren i to simple dele er også senere gået hen og blevet grundlag for en Yeezy 450 Slide, der er lavet i en one-piece konstruktion.

Som taget ud af en Alien film

Sorte eller hvide sneakers er ofte blandt de mest populære, da de to neutrale farver ofte er hvad de fleste søger blandt sneakers. Selvom den nye colorway er helt sort, vil man dog her blive udfordret på mange parametre, da 450’eren uden tvivl er en unik sko, og vi har hidtil ikke set noget lignende. Som taget ud af en Alien-film, krammer den sorte sål sig om skoens overdel og giver skoen en komfort udover det sædvanlige. Overdelen er lavet i letvægtigt, sort mesh, som lægger sig omkring foden og kan strammes op af sorte snørebånd. Udover skoens specielle design, adskiller den sig også fra andre Yeezy-sneakers i den forstand, at skoen ikke bruger Boost eller adiPRENE teknologi i sålen, men derimod er denne lavet i klassisk EVA-skum for at give den bedst mulige komfort.

Lander til foråret

Vi kender endnu ikke den specifikke dato for hvornår, den nye Yeezy 450 Dark Slate udkommer, men ifølge rygterne lander skoen en gang i løbet af foråret. Som vi så det ved den første version, ’Cloud White’, så forventes det selvfølgelig også her, at der bliver rift om det relativt begrænsede udvalg. Du kan følge med alle på opdateringer og forhandlere på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.