Releases
Yeezy 380 Pepper

Release Dato: 12. september 2020
Pris: 1.800 DKK
Produktkode: FZ1269
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

adidas Yeezy Boost 380 så for første gang dagens lys i slutningen af 2019, hvor den blev released i den utroligt populære ’Alien’ colorway. Siden da har vi set releases af en række forskellige colorways, såsom ’Mist Reflective’ og ’Blue Oat’, hvor den sidstnævnte udkom i hhv. en model med og en uden refleks i overdelen. Det samme er nu også gældende for den nye adidas Yeezy Boost 380 Pepper, der som navnet indikerer, er inspireret af peber.

Om end hvor mærkeligt det lyder, så er peber den grundlæggende idé bag den nye 380’er. Med en overdel samme mønster som ’Blue Oat der udkom tidligere i år, er der fart på. Der er dog brugt mere jordnære farver, hvilket gør skoen mere egnet til hverdagsbrug for mange sneakerheads. Skoens overdel er farvet i en grålig lys farve der minder om farven på hvid peber, hvor baggrunden er lavet i en meget svag lyseblå farve. Midt på skoen er der, ligesom ’Blue Oat’ en kraterlignende konstruktion, der giver den futuristiske sko et præg af det ydre rum.

En forskel fra den forrige colorway er skoens snørebånd. På den nye Pepper colorway kan snørebåndene ikke bindes, men der er derimod en lace lock øverst, så man selv kan spænde skoen ved at trække i denne. Dermed får du ikke kun en sko der er helt fantastisk at gå i, men samtidig også en sko hvor overdelens Primeknit kan tilpas præcist efter eget behov.

Sålen på den nye Yeezy Bost 380 fortsætter i samme peber-spor, som skoens overdel. Den yderste del af sålen er nemlig lavet i transparent gummi, hvor man under kan ane en helt sort midtersål, der er lavet i adidas’ allerede ikoniske Boost skum.

Den peber-inspirerede adidas Yeezy Boost 380 Pepper udkommer den 12. september på adidas egen hjemmeside og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med potentielle ændringer og andre kommende releases på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt de seneste rygter, nyheder og meget andet content.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store

43EINHALB
Tidspunkt: 08:00

Gå til 43Einhalb

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Allike Store

ADIDAS
Tidspunkt: App Raffle

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.