Releases
yeezy 380 onyx

Release Dato: 28. november 2020
Pris: 1.799 DKK
Produktkode: FZ1270
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

November og december plejer at være nogle vigtige måneder for Yeezy, og i år er ingen undtagelse. En kavalkade af Kanyes sneakers er sat til at blive udgivet i ugerne op til jul, og en af dem er adidas Yeezy Boost 380 Onyx. 380-modellen udkom for første gang for et år siden, og nu kommer den futuristiske sko i en ny simpel colorway.

Sneakeren kommer med en overdel, som er konstrueret af Primeknit, der omslutter sig din fod nærmest som en strømpe. Overdelen optræder i en dyb sort farve, der i samspil med en brun jordlig tone danner et camouflage-lignende mønster, som giver skoen et simplet og stilrent udtryk. Derudover er der tilføjet sorte elastiske snørebånd, så man lettere kan iføre sig skoene.

Ser man på underdelen forekommer en halvgennemsigtig mellemsål i sort, som indeholder Boost-materiale fra hæl til tå, hvilket giver skoen en ekstra behagelig fornemmelse. Ydersålen er holdt i den populære ”gum”-farve, som passer godt ind i de jordlige nuancer fra overdelen.

adidas Yeezy Boost 380 Onyx udkommer den 28. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.