Releases
Yeezy 380 Purple

Release Dato: 15. marts 2021
Pris: 1.800 DKK
Produktkode: GZ0454
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Kanye West og adidas udbygger hele tiden deres kollektion af sneakers fra deres Yeezy collab, hvilket også har været tankerne bag ved siden samarbejdets begyndelse. At gøre Yeezy til allemandseje må da også siges at være lykkedes, hvor især 350’eren har fyldt markedet. En af grundene til, at Yeezy er blevet så stor en succes, er også brandet fantastiske evne til hele tiden at innovere og skabe nye modeller. En af de modeller der har klaret sig godt, efter at den fik en lidt langsom start, er 380’eren, som udkom først i 2019, og nu kan vi igen se frem til en ny og mere farverig colorway.

I tro stil til Yeezy-brandet, så er den nye colorway blevet opkaldt efter et mineral, hvilket har ledt til navnet adidas Yeezy Boost 380 Covelite. Covellite er kendt for sin indigo-blå farve, som man selvfølgelig også har draget inspiration fra på skoens overdel, hvilket har ledt til, at skoen er farvet i navyblå. Skoens design og mønster gør, at den blå farve fremgår i forskellige nuancer, hvortil at skoen også har fået en sort lining og sorte snørebånd, der står i kontrast til den blå overdel. Derudover fuldendes skoens mørke design på overdelen med en mørkebrun, transparent midtersål, hvorunder man kan ane Boost-materialet.

Det er svært at sætte en finger på den nye adidas Yeezy Boost 380 Covelite, der er præcis hvad vi kan forvente af Kanye West og adidas. Høj kvalitet og unikke designs er hvad der bærer skoens popularitet, hvorfor det selvfølgelig skal forventes, at skoens bliver udsolgt meget hurtigt. På vores Release Kalender kan du øge dine chancer ved at holde dig opdateret med forhandlere og eventuelle ændringer, samt finde andre kommende releases. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende giver dig alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.