Releases
yeezy 380 calcite glow

Release Dato: 31. oktober 2020
Pris: 1.999 DKK
Produktkode: GZ8668
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Hvis tallet 114 siger dig noget på stående fod, så fortjener du en applaus. For at putte tallet lidt mere i kontekst, så er 114 det antal Yeezys, som Kanye West har designet indtil videre. Tallet tæller ikke re-releases, men kun antallet af designede sko fra Kanye, hvilket er en god afspejling af løftet om at gøre Yeezy sneakers til et allemandseje. De mange designs bliver nu udvidet med endnu en model, og denne gang er det igen den nye 380’er der står for skud, der som de fleste Yeezy-modeller blev offentliggjort gennem Yeezy Mafia.

Skoen der har fået navnet adidas Yeezy Boost 380 Calcite Glow har fået den samme neutrale designtilgang, som den seneste colorway, Pepper. Skoen er opkaldt efter et mineral der i daglig tale hedder calcit, eller kalkspalt. Calciummineralet har en klar hvid farve der også afspejles i farven på skoens overdel. Skoens mønstrede og ujævne overdel gør, at skoen minder om mineralet, der også er kendt for sine grove overflade.

Som et kendetegn på 380’eren, så er der midt på skoens overdel en color blocking. På den nye Calcite colorway er panelet helt gråt. Den grå farver bruges også i en lysere nuance på skoens ydersål og lining. Den nu ikoniske chunky ydersål er også lavet i en calcite hvid og er som altid fyldt til randen med adidas’ ultrabløde og stødabsorberende Boost-skum, der gør, at skoen er helt fantastisk at have på foden. En lækker detalje på skoen, som også fremgår i navnet, er, at skoens ydersål er selvlysende, ligesom det er set på andre Yeezy-modeller, herunder 350 V2.

Den nye adidas Yeezy Boost 380 Calcite Glow udkommer den 31. oktober på adidas’ egen hjemmeside og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret om forhandlere og potentielle ændringer, samt andre kommende release på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende giver dig de seneste rygter, bedste tilbud og andet spændende content fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store

BSTN
Tidspunkt: 08:00

Gå til BSTN

43EINHALB
Tidspunkt: 08:00

Gå til 43Einhalb

ADIDAS
Tidspunkt: App raffle

Gå til adidas

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.