Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Den nye ”Yecheil” er ulig noget vi nogensinde har set fra designeren og rapperens Yeezy-linje.

Efter at modellen er blevet udgivet i et hav af forskellige jordtoner, er Kanye West og adidas endelig klar til at præsentere en helt ny og frisk udgave af Yeezy Boost 350 V2.

Neontoner og 3M

Den populære model er nemlig på vej i en ny ”Yecheil” colorway, der kombinerer en ny ”glitch”-inspireret Primeknit-overdel i sort og hvid med neontoner i rød, grøn og blå. Skoen sidder på en helt sort, indrammet Boost-sål og er udstyret med 3M-rope laces.

Udkommer til december

Ifølge Yeezy Mafia, som efterhånden har leaket næsten alle Yeezy-udgivelser på forhånd, udkommer Yeezy Boost 350 V2 ”Yecheil” til december – lige i tide til jul. De mener desuden, at skoen bliver akkompagneret af en særlig ”Reflective”-udgave, som er ekstra eksklusiv.

Kommer med to andre, nye udgaver

Som nævnt markerer ”Yecheil” en helt ny retnings i Kanye Wests design-retning for Yeezy Boost 350 V2-modellen, eftersom den adskiller sig markant fra mange af de tidligere udgaver. Den bliver efter sigende efterfulgt af to andre neon-udgaver af modellen, som udkommer i henholdsvis december og januar: ”Yeezyreel” og ”Yeshaya”.

Vi holder dig opdateret

Det vides endnu ikke, hvornår Yeezy Boost 350 V2 ”Yecheil” og de to andre udgaver udkommer, men vi holder dig opdateret i vores Release Kalender, hvor du kan finde det bedste overblik over de vigtigste sneaker-nyheder med forhandlerliste og direkte links.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.