Adidas / Yeezy
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Efter lang tids venten ser det endelig ud til, at adidas og Kanye West er klar til at løfte sløret for tredje udgave af Yeezy Boost 350. Ifølge @theyeezymafia udkommer den nye model inden længe.

Kanye West og Forbes væltede hele internettet omkuld tilbage i juli-måned, da de i forbindelse med et interview fremviste hundredevis af ikke-udgivede Yeezy samples. I blandt skoene, som var linet up i én stor cirkel af hype, stod blandt andet, hvad der lignede en ny udgave af Yeezy-brandets klart mest populære model, Yeezy Boost 350.

Ikke lang tid forinden var Kanye West selv spottet i selvsamme sko, der har et design i stil med de to forgangne Yeezy Boost 350-versioner, men med enkelte design-mæssige modifikationer – blandt andet et højere snit på overdelen, et nyt Primeknit-mønster og måske aller vigtigst: en helt ny, mere minimalistisk sål, der dog, som du kan se nedenfor, stadig består af BOOST.

”Alien”

Ifølge Yeezy Mafia udkommer skoen i sin første udgave, ”Alien”, inden længe og med en pris på 230 USD – altså 10 USD dyrere end Yeezy Boost 350 V2 og 30 USD dyrere end Yeezy Boost 350 V1. “Alien”-udgaven har et rent udtryk i hvide nuancer, der lader skoens helt nye design stå frem og tale sit eget sprog.

Officiel release-info

Adidas har endnu ikke bekræftet den nye Yeezy Boost 350 V3, og der findes ingen officielle udmeldinger om, hvornår den helt præcist udkommer. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret. Tjek imellemtiden de to nye, blå udgaver af Yeezy Boost 700 her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.