Releases

Release Dato: 22. august 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: FZ5421
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Siden den første kollektion releasede tilbage i 2015 har adidas og Kanye West udgivet adskillige silhuetter og colorways af de hypede Yeezy-sneakers. En af de mest populære modeller er Yeezy Boost 350 V2, som fortsætter med at blive udsolgt, når de engang imellem udgives i nye farver. Nu får du igen chancen for at få fingrene i et par, da en helt ny colorway kaldet adidas Yeezy Boost 350 V2 Israfil snart lander i butikkerne.

Sneakerens overdel er konstrueret af adidas’ Primeknit-materiale, som gør skoen let og behagelig at have på. Primeknit-overdelen er holdt i blågrå og sandgule farver, mens den semitransparente stribe på ydersiden er prydet af pastelorange. Ligesom ved ”Zyon”-colorway er den ellers vanlige hælstrop sløjfet, og den skiller sig derfor lidt ud fra de tidligere udgaver.

Den blågrå nuance fra overdelen går igen i mellemsålen, som indeholder det behagelige Boost-materiale, som gør skoen ekstra komfortabel. Som en afrunding på skoen er der tilføjet en lysebrun gummi ydersål.

adidas Yeezy Boost 350 V2 Israfil bliver udgivet den 22. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: App Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.