Releases
Yeezy 350 Carbon

Release Dato: 2. oktober 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: FZ5000
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I 2020 har adidas og Yeezy brandet stadig godt fat. De fortsætter deres fremmarch med at udgive flere og flere nye modeller og dermed udvide deres efterhånden omfangsrige kollektion. Denne gang er en af de mest populære modeller, Yeezy Boost 350 V2, i fokus, da den lanceres i en ny “Carbon” version.

Yeezy Boost 350 V2 Carbon er navnet på den nye sneaker, som kommer med en overdel lavet af Primeknit. En sort farve er brugt som den primære farve på overdelen, mens forskellige nuancer af grå er vævet ind i Primeknit-materialet. De forskellige grå nuancer er separeret af den semitransparente stribe, der går helt fra snuden og til tåen, og som ligeledes er holdt i sort.

Ligesom de nyligt udgivne 350 V2-modeller er hælstroppen skrottet, mens også snøresystemet, som optræder i sort, har fået et nyt touch i form af en lacelock, som samler snørebåndene. Mellemsålen indeholder det komfortable boost-materiale og forekommer i en halvgennemsigtig gullig farve, som også går igen i ydersålen.

Hvis du vil have fingrene i en af nutidens mest populære sneakers, så skal du sidde klar den 2. oktober, hvor adidas Yeezy Boost 350 V2 Carbon udkommer. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet Store

ADIDAS
Tidspunkt: App Raffle

Gå til adidas

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

AFEW STORE
Tidspunkt: 08:00

Deltag her

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.