Releases
Yeezy 350 V2 Grå Orange sort

Release Dato: 27. februar 2021
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: GW0089
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det kan godt være, at Kanye West er havnet i en noget turbulent situation på privatfronten, men multitalentet fortsætter alligevel det succesfulde samarbejde med adidas. Siden det første release i 2015 af den nu ikoniske Yeezy 950, som mange håber snart får et re-release, har skoene været blandt de mest eftertragtede, selvom vi har set mere end hundrede forskellige modeller og colorways. Nu vender den nok mest populære og udgivet model tilbage, i form af den nye adidas Yeezy Boost 350 V2 Ash Stone.

Selve modellen kender vi nu rigtig godt, hvor den ikoniske chunky sål og specielle, soklignende overdel er nogle af skoens mange kendetegn. Som altid, er skoens colorway lavet med udgangspunkt i de jordlige og neutrale farver, der også er blevet et kendetegn for den tilhørende tøjkollektion. Skoens overdel er lavet i en neutral grå farve, som er parret med en orange stribe igennem overdelen. Yderligere er der tilføjet brune snørebånd som fremstår tydelige i det grå tekstil og matcher med den brune del langs skoens sål. Selve sålen er som altid lavet i transparent TPU, der her er farvet i en meget mørkegrå farve. Denne colorway udkommer udelukkende i Europa og Asien, hvortil der udkommer en Ash Blue i Afrika, Nord- og Sydamerika.

Den nye adidas Yeezy Boost 350 V2 Ash Stone udkommer den 27. februar på adidas’ egen hjemmeside og hos udvalgte forhandlere. Modellen er ikke længere ny, men for mange er den stadigvæk den ultimative sneaker, og det forventes selvfølgelig, at skoen bliver udsolgt hurtigt. For at følge med og holde dig opdateret med dette og andre Yeezy releases, kan du følge med på vores Release Kalender, hvor du også kan finde andre releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig og giver dig alle de seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til Rezet Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.